Τρίτη, 1 Ιουλίου 2014

ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΑΡΙΣΤΟΥΧΩΝ ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΡΟΜΑΧΩΝ

Η σχολική χρονιά έκλεισε στο Γυμνάσιο Προμάχων με την απονομή από τον διευθυντή του σχολείου κ. Ευστάθιο Πασόη δύο ηλεκτρονικών υπολογιστών τύπου  tablet Vero A7720  στις δύο μαθήτριες της Γ' τάξης που συγκέντρωσαν τον υψηλότερο βαθμό απολυτηρίου. Πρόκειται για τις μαθήτριες Μαρία Βάτση με γενικό βαθμό 19  11/13 και Ξένια Μεσκίνη με γενικό βαθμό 19 7/13.


Τα tablets ήταν προσφορά της Ομάδας Facebook  των Προμάχων, μέλη της οποίας είχαν επισκεφτεί πριν λίγους μήνες το σχολείο μας και τα παρέδωσαν στον διευθυντή κ. Ευστάθιο Πασόη, προκειμένου να δοθούν ως επιβράβευση σε δύο αριστούχους μαθητές της Τρίτης τάξης.
Αξίζει να αναφερθεί ότι η Ομάδα Facebook των Προμάχων εξασφάλισε τους δύο υπολογιστές που πρόσφερε στο Γυμνάσιο Προμάχων, διαθέτοντας τα έσοδα που συγκέντρωσε από την πώληση λαχνών για την κλήρωση ενός παρόμοιου tablet. Χορηγοί της δράσης ήταν  η Εταιρεία Πληροφορικής "CYBERTECH" και το γνωστό ενημερωτικό ιστολόγιο  "Προμαχιώτικα νέα".


Ο Διευθυντής  και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γυμνασίου Προμάχων αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν δημόσια την Ομάδα Facebook για τη γενναιόδωρη προσφορά της και  να συγχαρούν τα μέλη της, καθώς με τέτοιου είδους πρωτοβουλίες εκδηλώνουν έμπρακτα την κοινωνική τους αλληλεγγύη και το ενδιαφέρον τους για το σχολείο, τους μαθητές και την τοπική κοινωνία ευρύτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων είναι οι εξής:
- Υβριστικά σχόλια αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS
- Ανώνυμες καταγγελίες που δε συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS.
- Το PASPARTOU NEWS δεν αλλοιώνει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν το PASPARTOU NEWS.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του PASPARTOU NEWS