Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΕΛ Ν. ΠΕΛΛΑΣ


Το αίτημα του Συλλόγου Tριτέκνων Γιαννιτσών για μειωμένο εισιτήριο στις μετακινήσεις των μελών του έκανε αποδεκτό η διοίκηση του ΚΤΕΛ Ν. Πέλλας.
Σύμφωνα με την απόφαση αυτή οι τρίτεκνες οικογένειες μέλη των Συλλόγων Τριτέκνων του νομού Πέλλας, θα μπορούν να ταξιδεύουν με μειωμένο εισιτήριο κατά 50% στις παρακάτω διαδρομές. Από Έδεσσα, Σκύδρα, Αριδαία, Κρύα Βρύση και Γιαννιτσά πρός Θεσσαλονίκη και επιστροφή. Αντίστοιχα ισχύει η μείωση και για το δρομολόγιο προς Αθήνα και επιστροφή.
Δικαιούχοι της εκπτώσεως είναι:

- Γονείς τρίτεκνοι.
- Τα τέκνα τριτέκνων από ηλικίας άνω των έξι(6) ετών έως και 25 ετών(άγαμα).
Η έκπτωση θα ισχύει με την επίδειξη συγκεκριμένης κάρτας για αυτόν τον σκοπό, που θα την προμηθεύονται οι τρίτεκνοι και τα δικαιούμενα τέκνα αυτών αποκλειστικά από τους Συλλόγους Τριτέκνων του νομού Πέλλας, θα είναι ετήσιας ισχύος. Η παραλαβή των δικαιολογητικών από τους Συλλόγους για την έκδοση της κάρτας θα ξεκινήσει από 1-4-2014 στις ημέρες και ώρες λειτουργίας των συλλόγων.

Οι Σύλλογοι Τριτέκνων του Ν. Πέλλας με ανακοίνωσή τους εκφράζουν τις ευχαριστίες τους στον πρόεδρο Γουστέρη Γρηγόριο και στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συγκοινωνιακού Φορέα ΚΤΕΛ ΑΕ Ν. ΠΕΛΛΑΣ, που απέδειξαν στην πράξη, την κοινωνική τους ευαισθησία και στήριξη των τρίτεκνων οικογενειών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων είναι οι εξής:
- Υβριστικά σχόλια αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS
- Ανώνυμες καταγγελίες που δε συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS.
- Το PASPARTOU NEWS δεν αλλοιώνει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν το PASPARTOU NEWS.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του PASPARTOU NEWS