Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΣΑΒΒΙΔΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Τελεσίγραφο στην Πολιτεία για το θέμα των χρεών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε ο μεγαλομέτοχος της μακεδονικής ομάδας Ιβάν Σαββίδης από το βήμα της ελληνικής Βουλής.
Ο κ. Σαββίδης μίλησε ως πρόεδρος της Ομοσπονδίας των Ελληνικών Κοινοτήτων της Ρωσίας στην Επιτροπή Ελληνισμού της Διασποράς στη Βουλή και φρόντισε μεταξύ άλλων να δώσει το στίγμα των προθέσεων του σε ότι αφορά το θέμα των οφειλών της εταιρείας.

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει στείλει στον προϋπολογισμό πάνω από 12 εκατ. των τρεχόντων οφειλών και 9 εκατ. έχει εξοφλήσει τις προηγούμενες οφειλές. Ο προϋπολογισμός δεν λάμβανε αυτά τα χρήματα και δεν μπορώ να καταλάβω την ελληνική κυβέρνηση. Εγώ λέω είναι 11 εκατομμύρια ευρώ και είμαι έτοιμος αύριο να τα καταβάλω» είπε.
«Υπάρχουν δύο λύσεις. Πρώτον, το κράτος λαμβάνει 12 εκατομμύρια και δεύτερον το κράτος δεν λαμβάνει τίποτα. Εγώ, ανακοινώνω το πρόγραμμα ανάπτυξης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και είμαι έτοιμος να επενδύσω σε 3-5 χρόνια μέχρι 150 εκατομμύρια ευρώ, μόνο για την ανάπτυξη του ΠΑΟΚ και να δημιουργήσω χιλιάδες θέσεις εργασίας» πρόσθεσε.

πηγή: naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων είναι οι εξής:
- Υβριστικά σχόλια αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS
- Ανώνυμες καταγγελίες που δε συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS.
- Το PASPARTOU NEWS δεν αλλοιώνει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν το PASPARTOU NEWS.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του PASPARTOU NEWS