Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ

Τους πιο στενούς συνεργάτες του ανακοίνωσε πριν από λίγο ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Γιάννης Ιωαννίδης. Πρόκειται για τους υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες της παράταξης «Κεντρική Μακεδονία – Περιφέρεια Πρωταθλήτρια». Οι πληροφορίες που ανακοίνωσε σε σχετικό ρεπορτάζ της η Voria.gr το μεσημέρι, επιβεβαιώθηκαν από τον κ. Ιωαννίδη, ο οποίος έκανε λόγο για «ομάδα νίκης».

Ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης θα ανακοινωθεί την ερχόμενη Παρασκευή. Ο κ. Ιωαννίδης δε θέλησε η ανακοίνωση του ονόματος του αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης, για να μην επισκιάσει τους υπόλοιπους αντιπεριφερειάρχες.
Επίσης είπε ότι από αύριο με πρώτο σταθμό τη Χαλκιδική θα "κάνει κόσκινο" όλη την Κεντρική Μακεδονία, ενώ κάλεσε εκ νέου τον Απόστολο Τζιτζικώστα "να βγει από το κτήριο της Περιφέρειας και να ανοίξει εκλογικό κέντρο για να κάνει τον προεκλογικό του αγώνα με τους προβλεπόμενους κανόνες κι όχι με τα μέσα ή με κονδύλια του Δημοσίου".
«Συγκροτήσαμε την ισχυρή ομάδα της Κεντρικής Μακεδονίας, μια ομάδα που θα παλέψει ακούραστα, με όλες της τις δυνάμεις, προκειμένου να κάνει την περιφέρειά μας πρωταθλήτρια, να κάνει την Κεντρική Μακεδονία πρωταθλήτρια. Μπαίνουμε όλοι στον αγώνα με κέφι και αισιοδοξία, με πάθος και με δύναμη για να δώσουμε τη μάχη για τον τόπο μας και το λαό μας, που αξίζουν κάθε προσπάθεια. Βεβαιώνουμε, ότι για τη Μακεδονία, καμία διεκδίκηση δε θα είναι αρκετή, καμία επιτυχία δε θα είναι εφησυχαστική», είπε ο κ. Ιωαννίδης.
Εξηγώντας τους λόγους της υποψηφιότητας ο κ. Ιωαννίδης επισήμανε ότι «μπήκαμε στον αγώνα αυτόν, γιατί έχουμε τη θέληση να προσφέρουμε και γιατί πιστεύουμε ότι μπορούμε να προσφέρουμε. Γιατί είμαστε οι καταλληλότεροι. Γιατί η ιστορία, η διαδρομή και τα κίνητρά μας εγγυώνται πως μπορούμε να αναλάβουμε τη δουλειά και να την φέρουμε εις πέρας. Με επιτυχία. Με την επιτυχία που είναι αντάξια του τόπου μας και των κατοίκων του».
Ο ίδιος δεν απέφυγε τις αθλητικές αναφορές, καθώς τόνισε πως «για να πετύχεις πρέπει πρώτα να φτιάξεις μια δυνατή ομάδα. Ως ‘κόουτς’ αυτό ξέρω να το κάνω πολύ καλά…».
Σε ό,τι αφορά την επιλογή των υποψηφίων είπε ότι είναι κυρίως νέοι άνθρωποι, με κρυστάλλινες διαδρομές, που έχουν δρέψει δάφνες, που έχουν να επιδείξουν πολλές επιτυχίες στο πεδίο της αυτοδιοίκησης, της επιστήμης, του συνδικαλισμού. Άνθρωποι που έχουν προφέρει και, πάνω από όλα, έχουν τη διάθεση και την επιθυμία να συνεχίσουν να προσφέρουν.
Οι υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες επισήμαναν στο σύνολό τους έτοιμοι να δώσουν τη μάχη στο πλευρό του κ. Ιωαννίδη και δήλωσαν πως ο αγώνας τους θα είναι νικηφόρος.
Οι υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες της παράταξης «Κεντρική Μακεδονία Περιφέρεια Πρωταθλήτρια» είναι:
-Θεσσαλονίκη: Θα ανακοινωθεί την ερχόμενη Παρασκευή.
-Πέλλα: Ιωάννης Ανδρίτσος, εκπαιδευτικός, περιφερειακός σύμβουλος Πέλλας, 50 ετών.
-Χαλκιδική: Στυλιανός Βαλιάνος, δικηγόρος, πρόεδρος της ΝΟΔΕ Χαλκιδικής, 35 ετών.
-Κιλκίς: Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος, γενικός διευθυντής της ΕΑΣ Θεσσαλονίκης, πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς, αντιπρόεδρος της Αναπτυξιακής Κιλκίς, 38 ετών.
-Σέρρες: Αθανάσιος Μπαζδάνης, εκπαιδευτικός, περιφερειακός σύμβουλος Σερρών, 57 ετών.
-Ημαθία: Ευστάθιος Σαρηγιαννίδης, δικηγόρος, περιφερειακός σύμβουλος Ημαθίας, 37 ετών.
του Τάσου Τασιούλα

πηγή: voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων είναι οι εξής:
- Υβριστικά σχόλια αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS
- Ανώνυμες καταγγελίες που δε συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS.
- Το PASPARTOU NEWS δεν αλλοιώνει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν το PASPARTOU NEWS.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του PASPARTOU NEWS