Τρίτη, 11 Μαρτίου 2014

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η Οργανωτική Επιτροπή του 8ου Καρατζοβίτικου καρναβαλιού θέλει να ευχαριστήσει όλους του καρατζοβίτες που αγκάλιασαν την εθελοντική μας προσπάθεια, που μέσα σε ελάχιστες ημέρες  κατορθώσαμε να παρουσιάσουμε ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα.

Επίσης, ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που με το χειροκρότημα του μας έδινε δύναμη, τους χορηγούς μας, (αναλυτικά στην σελίδα www.karatzovitikokarnavali.gr), τους καρναβαλιστές, το συγκρότημα "αφρικανικά κρουστά", την  ομάδα   samba reggae  "Bloco Cachoeira" μαζi με τις υπέροχες μαζορέτες τους, τους παρουσιαστές, τον dj, (να σημειώσουμε ότι όλοι οι παραπάνω ήρθαν εθελοντικά και αφιλοκερδώς), όλα τα cafe-bar της πόλης που συμμετείχαν στις εκδηλώσεις του καρναβαλιού, τα cafe-bar NEMESIS,TRESOR,DARIPO όπου και έγιναν οι συναυλίες μας αλλά και το cafe IRISH για την άψογη φιλοξενία των "Bloco Cachoeira"
Τέλος, ευχαριστούμε  θερμά τον Αντιδήμαρχο κ. Καραμαριά Σταύρο για την υπερπολύτιμη βοήθειά του και το Δήμο Αλμωπίας για την υλικοτεχνική υποστήριξή του και συνεργασία.
Θέλουμε επιπλέον να σας ενημερώσουμε ότι το κόστος του 8ου Καρατζοβίτικου καρναβαλιού ήταν αρκετά μειωμένο από το περσινό καρναβάλι και καλύφθηκε εξ ολοκλήρου από χορηγίες.
Επίσης να σας ενημερώσουμε ότι οι προμήθειες των υλικών που χρειάστηκαν έγιναν 100% εντός καρατζόβας, δεν δόθηκε ούτε 1€ εκτός,
και τέλος να σας γνωστοποιήσουμε  ότι η οργανωτική επιτροπή θα συνεδριάσει την Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014 και ώρα 19:00 στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου με μοναδικό θέμα την έναρξη συζήτησης και  εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής στην εθελοντική οργανωτική επιτροπή του  9ου Καρατζοβίτικου καρναβαλιού 2015.
Σας καλούμε λοιπόν όλους μα όλους να έρθετε και να καταθέσετε τις απόψεις σας, τις ιδέες σας, τις τυχόν παρατηρήσεις ή και πιθανά "φάουλ" που έγιναν, αλλά πάντα με μοναδικό στόχο την καλύτερη επόμενη διοργάνωση και μόνον αυτόν.
Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας. Καλή Σαρακοστή.

Η Οργανωτική Επιτροπή Αλμωπίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων είναι οι εξής:
- Υβριστικά σχόλια αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS
- Ανώνυμες καταγγελίες που δε συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS.
- Το PASPARTOU NEWS δεν αλλοιώνει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν το PASPARTOU NEWS.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του PASPARTOU NEWS