Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Γ.Α.Σ. ΚΟΡΙΝΟΣ - Α.Σ. ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ 50-80

Ευρεία σε διαφορά νίκη για τον Πανεδεσσαϊκό απέναντι στην ομάδα του Κορινού με 50-80. Ο Πανεδεσσαϊκός χρειαζόταν τη συγκεκριμένη νίκη για να ψαλιδίσει τις όποιες ελπίδες μπορεί να είχαν οι γηπεδούχοι για πλασάρισμα στην τετράδα και παρέμεινε με ένα βαθμό πίσω από τους τρεις πρώτους (ΦΟΑ, Εύαθλο,Ζαφειράκη) που ισοβαθμούν στην κορυφή.  Πλέον για την ομάδα της Έδεσσας απομένει το αυτονόνητο, να πετύχει δύο νίκες στις τελευταίες αγωνιστικές και να βρεθεί στα play off με όσο το δυνατό καλύτερη ψυχολογία.

Ο αγώνας:
Ο Πανεδεσσαϊκός απο την αρχή του αγώνα έδειξε τις προθέσεις του, επέβαλλε το ρυθμό του και με "ξέσπασμα" του Θεοδώρου προηγήθηκε με 12-16 στο δεκάλεπτο.  Το δεύτερο δεκάλεπτο ήταν από τα καλύτερα επιθετικά της ομάδας της Έδεσσας και παίζοντας το ίδιο εξαιρετικά στην άμυνα προηγήθηκε με το ευρύ 23-42 στο ημίχρονο. Το δεκάλεπτο αυτό στιγμάτισε ο βαρύς τραυματισμός του Παπαμιχαήλ των γηπεδούχων σε ανύποπτη φάση, που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Στο τρίτο δεκάλεπτο οι ρυθμοί έπεσαν για τη φιλοξενούμενη ομάδα με τον Γιώργο Χασάπη να χρησιμοποιεί από νωρίς τους μικρούς Κληντσάρη και Χρήστου, χωρίς όμως οι γηπεδούχοι να μπορούν να μειώσουν τη διαφορά. Η ενέργεια   των μικρών παρέσυρε τους παίκτες του Πανεδεσσαϊκού για περισσότερο τρέξιμο στο τελευταίο δεκάλεπτο με τη διαφορά να διευρύνεται στο τελικό 50-80. Οι παίκτες του Γιώργου Χασάπη έκαναν ένα από τα καλύτερα φετινά τους παιχνίδια σε μία δύσκολη έδρα και δείχνουν να φορμαρίζονται στην καλύτερη περίοδο.

Καλή η διαιτησία των Ευφραιμίδη, Χρυσάφη.

Τα δεκάλεπτα: 1Ο(12-16), 2Ο(11-26)23-42 ημίχρ., 3ο(13-15)36-57, 4ο(14-23)50-80 τελικό.

Πανεδεσσαϊκός (Χασάπης): Γεωργιάδης 8(1 τριπ.), Χατζηχαρίσης 15(1 τριπ.), Θεοδώρου 14,  Κληντσάρης 2, Τσάμης 2, Χρήστου, Αρβανιτάκης 17(2 τριπ. ), Τακατζόγλου 8(2 τριπ.), Δημητρόπουλος 14(2 τριπ.), Δαφνής.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων είναι οι εξής:
- Υβριστικά σχόλια αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS
- Ανώνυμες καταγγελίες που δε συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS.
- Το PASPARTOU NEWS δεν αλλοιώνει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν το PASPARTOU NEWS.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του PASPARTOU NEWS