Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

2η ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ EΔΕΣΣΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Συναντήθηκε την Κυριακή 9-3-2014 και ώρα 18:00 η 16μελής Συντονιστική Επιτροπή της Νέας Δημοτικής Κίνησης. Μετά από αναλυτική συζήτηση η Συντονιστική Επιτροπή αποδέχτηκε την υποψηφιότητα του εκπαιδευτικού Δημητριάδη Βασίλη ως επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης και υποψηφίου Δημάρχου. Ο επικεφαλής, η βασική ομάδα των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων, ο τίτλος του συνδυασμού και οι βασικές αρχές του προγράμματος, θα επικυρωθούν στην ανοιχτή Γενική Συνέλευση της Δημοτικής Κίνησης που θα γίνει την Τετάρτη 12-3-2014 και ώρα 19:30 στο Δημοτικό Κέντρο Καταρρακτών.

 Καλούμε τους πολίτες της Έδεσσας και της Βεγορίτιδας, στην 2η ανοικτή γενική συνέλευση της Δημοτικής Κίνησης, που ορίστηκε για την επόμενη Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014 και ώρα 7:30 μ.μ. στο Δημοτικό Κέντρο Καταρρακτών Έδεσσας.
Να στηρίξουμε ενεργά τη νέα Δημοτική Κίνηση με τη συμμετοχή μας. Να διαμορφώσουμε μαζί, την πρότασή μας για το Δήμο της Έδεσσας, της Βεγορίτιδας και των χωριών μας,
Για να βγούμε επιτέλους από το τέλμα και το αδιέξοδο, που μας έχει οδηγήσει μια καταδικασμένη πολιτική. Για ένα νέο ξεκίνημα, για μια νέα ελπιδοφόρα προοπτική.
Η Συντονιστική Επιτροπή της νέας Δημοτικής Κίνησης

ΞΕΠΕΡΝΑΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων είναι οι εξής:
- Υβριστικά σχόλια αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS
- Ανώνυμες καταγγελίες που δε συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS.
- Το PASPARTOU NEWS δεν αλλοιώνει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν το PASPARTOU NEWS.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του PASPARTOU NEWS