Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

ΔYΟ ΝΕΚΡEΣ ΚΑΙ ΔYΟ ΑΓΝΟΟYΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΡOΔΟ

Τραγωδία στη Ρόδο με δύο νεκρές γυναίκες και δύο αγνοούμενους-σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες- από τη σφοδρή νεροποντή που έπληξε το νησί.
Μια γυναίκα 40 ετών ανασύρθηκε νεκρή το βράδυ της Παρασκευής από την κοίτη χειμάρρου στη γέφυρα Μαριτσών στην Ιαλυσό Ρόδου.Οι αρχές τώρα αναζητούν το σύζυγό της καθώς αστυνομικοί και πυροσβέστες εντόπισαν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε το ζευγάρι.

Επίσης, μια 30χρονη δασκάλα- που αγνοούνταν μαζί με ένα 50χρονο συνάδελφό της- βρέθηκε νεκρή τα ξημερώματα του Σαββάτου και οι έρευνες για τον ανγοούμενο δάσκαλο συνεχίζονται.
Τον θάνατο της νεαρής δασκάλας επιβεβαίωσε ο αντιπεριφερειαρχης Δωδεκανησων μιλώντας στο ΣΚΑΪ ωστόσο όπως διευκρίνισε ο διοικητής Πυροσβεστικής Ρόδου μένει να γίνει η ταυτοποίηση του θύματος. Η 30χρονη επέβαινε σε αυτοκίνητο με δύο ακόμα άτομα, το οποίο παρασυρθηκε στον χείμαρρο της Κρεμαστής.
Το νησί έχει κηρυχθεί από νωρίς το βράδυ της Παρασκευής, σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων που το έχουν πλήξει.
Η ισχυρή βροχόπτωση έπληξε κυρίως το βόρειο τρίγωνο του νησιού και προκάλεσε αρκετά προβλήματα κυρίως στους δρόμους αλλά και στην ηλεκτροδότηση ενώ πλημμύρισαν αρκετά σπίτια και καταστήματα, κυρίως στην περιοχή της Ιαλυσού.

πηγή: enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων είναι οι εξής:
- Υβριστικά σχόλια αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS
- Ανώνυμες καταγγελίες που δε συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS.
- Το PASPARTOU NEWS δεν αλλοιώνει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν το PASPARTOU NEWS.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του PASPARTOU NEWS