Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2013

ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK ΓΙΑ 3 ΔΙΣ. ΔΟΛΑΡΙΑ

Ο 23χρονος Εβαν Σπίγκελ, είναι ο δημιουργός της δημοφιλούς εφαρμογής Snapchat, την οποία ήθελε να εξαγοράσει το Facebook έναντι 3 δισ, δολαρίων.
Μετά το το Instagram, το Luma και το Lightbox το Facebook θέλει να εξαγοράσει και άλλες εφαρμογές για να ενισχύσει τη λειτουργικότητά του και γι’ αυτό το λόγο, έβαλε στο μάτι την υπηρεσία video messaging, Snapchat στην οποία έκανε και πρόταση εξαγοράς.

Αυτό που δεν υπολόγιζαν όμως οι ειδικοί του Facebook είναι την περίπτωση απόρριψης της προσφοράς που θα έκαναν, όπως κι έγινε αφού ο δημιουργός της δημοφιλούς εφαρμογής δεν φάνηκε και πολύ θετικός στο ενδεχόμενο πώλησης της εφαρμογής του, ακόμα και για 3 δις. δολάρια.
To Snapchat είναι μία εφαρμογή η οποία μέσω της οποίας μπορεί κάποιος να ανταλλάξει μηνύματα, φωτογραφίες αλλά και βίντεο για περιορισμένο χρονικό διάστημα και είναι ήδη πολύ δημοφιλής στους νέους μιας και μέσα από εκεί (παρά τα μόλις δύο χρόνια ζωής της) διακινούνται καθημερινά περισσότερα από 350 εκατομμύρια αρχεία.
Τέλος αν η συμφωνία «έκλεινε» τότε θα ήταν η ακριβότερη εξαγορά που έχει κάνει ποτέ το Facebook,  μετά την εξαγορά του Instagram έναντι ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων.

πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων είναι οι εξής:
- Υβριστικά σχόλια αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS
- Ανώνυμες καταγγελίες που δε συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS.
- Το PASPARTOU NEWS δεν αλλοιώνει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν το PASPARTOU NEWS.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του PASPARTOU NEWS