Σάββατο, 2 Νοεμβρίου 2013

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΛΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ EΔΕΣΣΑΣ

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης συναντήθηκε τις προηγούμενες ημέρες στο γραφείο του με τον νέο Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Έδεσσας Ζώη Γιώτη.

Ο κ. Θεοδωρίδης συνεχάρη τον νέο Διοικητή για τα νέα καθήκοντα που του ανέθεσε η υπηρεσία και του ευχήθηκε «σιδεροκέφαλος» και καλή επιτυχία στην άσκηση του δύσκολου έργου του. Ακολούθησε εκτενής συνομιλία μεταξύ των δύο ανδρών για τη συνεργασία της Περιφέρειας με την Πυροσβεστική Υπηρεσία στην αντιμετώπιση περιστατικών έκτακτου ανάγκης. Συζήτησαν ιδιαίτερα το θέμα της πολιτικής προστασίας και των ενεργειών πρόληψης που χρειάζεται να ληφθούν σε συνεργασία και με άλλους εμπλεκόμενους τομείς (Δήμοι, Αστυνομία, Αποκεντρωμένη Διοίκηση, κ.ά.).

Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης ζήτησε ακόμη την συνδρομή του νέου Διοικητή στον τομέα της ενημέρωσης των πολιτών σε θέματα προστασίας από τις πυρκαγιές και συμφωνήθηκε να υπάρξει συγκεκριμένη συνεργασία τους προσεχείς μήνες, ξεκινώντας μάλιστα την ενημέρωση από τα στελέχη των υπηρεσιών που στεγάζονται στο Διοικητήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων είναι οι εξής:
- Υβριστικά σχόλια αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS
- Ανώνυμες καταγγελίες που δε συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS.
- Το PASPARTOU NEWS δεν αλλοιώνει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν το PASPARTOU NEWS.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του PASPARTOU NEWS