Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΑΝ ΡΩΣΟ ΤΟΥΡΙΣΤΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟ

Δικογραφία σε βάρος 57χρονου υπαλλήλου καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος σχηματίστηκε από την αστυνομία καθώς φέρεται ως ο δράστης του ξυλοδαρμού που υπέστη 23χρονος Ρώσος πριν μερικές ημέρες στο Νιοχώρι.
Ο 57χρονος αναγνωρίστηκε ανεπιφύλακτα από τον αλλοδαπός και σε βάρος του δικογραφία για επικίνδυνη σωματική με την οποία θα παραπεμφθεί στην δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά το περιστατικό καταγγέλθηκε στις 4 Αυγούστου στο Αστυνομικό Τμήμα της Ρόδου από τον αλλοδαπό ο οποίος μάλιστα είχε δηλώσει ότι τρεις υπάλληλοι του καταστήματος τον είχαν χτυπήσει.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 23χρονος αλλοδαπός διασκέδαζε σε μπαρ στο Νιοχώρι και όταν αποφάσισε να φύγει ζήτησε τον λογαριασμό. Επειδή αυτός του φάνηκε ακριβός ζήτησε διευκρινίσεις από τους υπαλλήλους του καταστήματος.
Τότε σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε ο Ρώσος στους αστυνομικούς τρεις υπάλληλοι του καταστήματος άρχισαν να τον χτυπούν στο σώμα και στο πρόσωπο αρχικά εντός της επιχείρησης και όταν ο 23χρονος βγήκε έξω και κατευθύνθηκε προς την πιάτσα ταξί για να αποφύγει τους υπαλλήλους, εκείνοι τον ακολούθησαν και συνέχισαν να τον ξυλοφορτώνουν!
Ο νεαρός αλλοδαπός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες ενώ το περιστατικό το κατήγγειλε στο Αστυνομικό Τμήμα Ρόδου το οποίο ανέλαβε την προανάκριση για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.

Πηγή: rodiaki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων είναι οι εξής:
- Υβριστικά σχόλια αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS
- Ανώνυμες καταγγελίες που δε συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS.
- Το PASPARTOU NEWS δεν αλλοιώνει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν το PASPARTOU NEWS.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του PASPARTOU NEWS