Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

ΣΤΟ Νo 15 ΤΩΝ ΝΤΡΑΦΤ ΤΟΥ ΝΒΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΠΑΚΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ

Οι Μιλγουόκι Μπακς επέλεξαν στο Νο 15 των ντραφτ του ΝΒΑ τον Γιάννη Αντετοκούνμπο! Είναι η πρώτη φορά που Ελληνας παίκτης φθάνει τόσο ψηλά στη διαδικασία των νέων ταλέντων για το ΝΒΑ. Ο 18χρονος φόργουορντ ξεπεράσε, μάλιστα, τους Κώστα Κουφό και Ευθύμη Ρεντζιά που είχαν επιλεγεί στο νούμερο 23 των ντραφτ. 

Ο Αντετοκούνμπο θα ταξιδέψει αύριο για το Μιλγουόκι, όπου θα ενσωματωθεί με την ομάδα, αφού φαίνεται πως τον υπολογίζουν κανονικά για την προσεχή σεζόν του ΝΒΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες το συμβόλαιο που θα υπογράψει θα είναι τριετές, με τις ετήσιες αποδοχές του να ξεπερνούν το 1 εκατ. δολάρια και να φτάνει κλιμακωτά πάνω από 1,6 εκατ. δολάρια! Ο 'Αντονι Μπένετ από το πανεπιστήμιο της Νεβάδα ήταν η πρώτη επιλογή του ντραφτ από τους Κλίβελαντ Καβαλίερς.
Ο νεαρός άσος δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του: «Είναι απλά η αρχή ενός μεγάλου δρόμου που μου δίνει την ευκαιρία να επιτύχω με την ομάδα μου. Θα δώσω τα πάντα στο παρκέ και στο γυμναστήριο. Θα αποδείξω πως οι Μπακς έκαναν την σωστή επιλογή.» Από την πλευρά του γενικός διευθυντής των Μπακς, Τζον Χάμοντ, τόνισε από την πλευρά του: «Είμαστε σίγουροι πως πήραμε τον καλύτερο παίκτη που υπήρχει στον πίνακα. Εχει εκπληκτικές προοπτικές. Σουτάρει καλά κι όλα θα γίνουν ευκολότερα εφόσον συνεχίσει να δουλεύει. Πιστεύω πως έχει τις δυνατότητες να γίνει ένας All-Star παίκτης.»

πηγή: express.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων είναι οι εξής:
- Υβριστικά σχόλια αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS
- Ανώνυμες καταγγελίες που δε συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS.
- Το PASPARTOU NEWS δεν αλλοιώνει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν το PASPARTOU NEWS.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του PASPARTOU NEWS