Τρίτη 2 Απριλίου 2013

4o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ – ΞΕΝΙΤΙΔΕΙΟ


ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ  ΚΑΙ  ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ…
Την Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2013 και στο πλαίσιο της επικοινωνίας-εκπαιδευτικής συνεργασίας, που άρχισε πριν δύο χρόνια, μεταξύ των μαθητών/τριών της Στ΄ τάξης του Σχολείου μας με την αντίστοιχη τάξη του Δημοτικού Σχολείου Πύλης Τρικάλων, πραγματοποιήσαμε  επίσκεψη εκπαιδευτικού χαρακτήρα.

Τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου μας συνόδεψαν ο Διευθυντής του Σχολείου Σωκράτης Κωτόπουλος, ο δάσκαλος της τάξης Κώστας Σαμαρτζής, γονείς και εκπρόσωπος του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του σχολείου.
Παιδιά και συνοδούς υποδέχθηκαν ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Πύλης Τρικάλων κ. Χρήστος Τεντολούρης, οι εκπαιδευτικοί των τμημάτων της Στ΄ τάξης κ. Νταή Φωτεινή και κ. Θεόδωρος Μπακάσης, εκπαιδευτικοί των άλλων τάξεων, ο Δήμαρχος του Δήμου Πύλης Τρικάλων κ. Κώστας Κουφογάζος, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Μπαγκούτης Δημήτριος, ο Σχολικός Σύμβουλος κ. Σπαθής Απόστολος, γονείς, και φυσικά τα παιδιά της Στ΄ τάξης του σχολείου.
Η υποδοχή ήταν θερμή. Τα συναισθήματα ανάμεικτα.
Μαθητές, μαθήτριες του σχολείου μας, μέσα σε ένα κλίμα γεμάτο συγκίνηση,  και πολλά χαμόγελα, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά και να συνομιλήσουν με τους συνομηλίκους τους. Να ξεναγηθούν τόσο στους χώρους του σχολείου όσο και στην ευρύτερη περιοχή της Πύλης. Συνοδευόμενοι από τα παιδιά και τους δασκάλους  της Στ΄ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Πύλης, επισκέφθηκαν το Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης, τις τρεις γέφυρες του Πορταϊκού ποταμού, που ενώνουν όχθες, ανθρώπους, αναμνήσεις… και η κάθε μια έχει τη δική της ιστορία  (με την Τοξωτή γέφυρα του Πορταϊκού να ξεχωρίζει) το ναό της Θεοτόκου Πόρτα-Παναγιάς, κ.ά.
Μαθητές, μαθήτριες και συνοδοί, ευχαριστούμε θερμά για τη φιλοξενία. Θα μας μείνει αξέχαστη. Επίσης ευχαριστούμε τον υπεύθυνο του Μουσείου Υδροκίνησης για τηn ξενάγηση.
Τέλος, θερμά ευχαριστούμε τους/τις συναδέλφους του σχολείου μας, το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων, την κ. Θεοδωρίδου Σοφία, τον κ. Αναστάσιο Καρατζόγλου, και την κ. Ελένη Τοξίδου, που στήριξαν τη δραστηριότητά μας αυτή.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων είναι οι εξής:
- Υβριστικά σχόλια αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS
- Ανώνυμες καταγγελίες που δε συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS.
- Το PASPARTOU NEWS δεν αλλοιώνει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν το PASPARTOU NEWS.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του PASPARTOU NEWS