Τρίτη 2 Απριλίου 2013

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ 3ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ (ΦΩΤΟ)


Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 2/4/2013 η εκδήλωση του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας με θέμα: ΕΛΛΑΔΑ - ΚΥΠΡΟΣ: Συνοδοιπόροι στο χρόνο, στην Ιστορία, στον πολιτισμό...
Η εκδήλωση είχε μεγάλη επιτυχία και την παρακολούθησε πλήθος κόσμου το οποίο χειροκρότησε θερμά τους μαθητές και στο τέλος της εκδήλωσης έδωσαν πολλά συγχαρητήρια στους εκπ/κούς και στον Διευθυντή του σχολείου.
Την εκδήλωση προλόγισαν και παρακολούθησαν ο πρόξενος της Κύπρου στη Θεσσαλονίκη, ο αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, ο δήμαρχος Αλμωπίας, εκπρόσωπος του μητροπολίτη Εδέσσης Πέλλης και Αλμωπίας και ο Δ/ντής δευτεροβάθμιας εκπ/σης Πέλλας.
Την εκδήλωση παρακολούθησαν επίσης οι αντιδήμαρχοι οικονομικών και παιδείας Αλμωπίας, ο σχολικός σύμβουλος της 3ης εκπ/κής περιφέρειας πρωτοβάθμιας εκπ/σης Πέλλας, η σχολική σύμβουλος των φιλολόγων, η υπεύθυνη προγραμμάτων της πρωτοβάθμιας Εκπ/σης Πέλλας, ο πρώην δήμαρχος Αλμωπίας κ. Ιωαννίδης Γεώργιος, ο φρούραρχος της Αριδαίας, ο διοικητής του Αστυνομικού τμήματος Αριδαίας, διευθυντές δημοτικών σχολείων, γυμνασίων και Λυκείων της Αλμωπίας, γονείς και συγγενείς των μαθητών, οι μαθητές της ΣΤ τάξης από τα υπόλοιπα τρία δημοτικά της πόλης μας μαζί με τους δασκάλους των και πλήθος κόσμου.
Οι μικροί μαθητές της Ε και ΣΤ τάξης, καθοδηγούμενοι από τις δασκάλες τους, εντυπωσίασαν με τον επαγγελματισμό τους στα δρώμενα, που είχαν αναφορά στην ιστορία, τον πολιτισμό και την παράδοση της Κύπρου. Την έντονα συγκινησιακή ατμόσφαιρα διέκοπταν μόνο τα χειροκροτήματα των θεατών, τους οποίους ταξίδεψαν οι μαθητές για μια και πλέον ώρα στα γεμάτα αγώνες μονοπάτια ιστορίας της Κύπρου, συνδέοντας τα δρώμενα με καταπληκτική μουσική, η οποία είχε αναφορά στο «χρυσοπράσινο φύλλο» της Μεσογείου. Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησαν τα κοστούμια των μαθητών, τα οποία ευγενώς για μια ακόμη φορά προσφέρθηκαν από την αδελφότητα της Λυδίας. Εντύπωση προκάλεσε η κυπριακή προφορά των μαθητών στις απαγγελίες και τα τραγούδια. Η γιορτή έκλεισε με τον εθνικό ύμνο, ο οποίος σε έντονα πατριωτική ατμόσφαιρα τραγουδήθηκε από όλους στην αίθουσα και την παράθεση Κυπριακών εδεσμάτων, τα οποία είχαν ετοιμάσει οι γονείς των μαθητών.






































































































































4 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΑΣΚΑΛΕΣ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συνχαριτηρια!!! στα παιδια και τις δασκαλες του 3ο δημοτικου σχολειου αριδαιας ολα ηταν υπεροχα♥
    =

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. mpravo sta paidia mas kai fyshka stoys daskaloys!!!!!synxarhtiria!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων είναι οι εξής:
- Υβριστικά σχόλια αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS
- Ανώνυμες καταγγελίες που δε συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS.
- Το PASPARTOU NEWS δεν αλλοιώνει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν το PASPARTOU NEWS.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του PASPARTOU NEWS