Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

ΑIΣΙΟ ΤEΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑIΚΑ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟYΣΕ ΝΑ ΠEΣΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝO

Αίσιο τέλος είχε το περιστατικό με την γυναίκα που είχε ανέβει από τις 7 το πρωί και απειλούσε να αυτοκτονήσει πέφτοντας από το «Πεντάκυκλο» γλυπτό της Ομόνοιας, καθώς οι πυροσβέστες κατάφεραν να την κατεβάσουν σώα.


Πυροσβέστες που ανέβηκαν στο γλυπτό με ειδική κλίμακα, κατάφεραν να κατεβάσουν σώα τη γυναίκα, την οποία παρέδωσαν στην Αστυνομία και μεταφέρθηκε προληπτικά σε νοσοκομείο.
Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση από το αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας.
Ήταν η δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες, που μία γυναίκα ανεβαίνει στο μεταλλικό γλυπτό «Πεντάκυκλο» στην Ομόνοια και απειλεί να πέσει στο κενό.
Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές, η γυναίκα φαίνεται να είναι κωφάλαλη, και πιθανόν η ίδια γυναίκα με την προηγούμενη περίπτωση τον Νοέμβριο, που είχαν καταφέρει οι άνδρες της Πυροσβεστικής να την πείσουν και να κατέβει σώα και αβλαβής. Τότε, είχε γίνει γνωστό πως προχώρησε στην ενέργεια αυτή από απελπισία, γιατί είχε χωρίσει και δεν μπορούσε να ζήσει τα παιδιά της.
Στο σημείο είχαν φτάσει αμέσως ασθενοφόρα, καθώς και δυνάμεις της αστυνομίας και της πυροσβεστικής, που είχαν τοποθετήσει ειδικό στρώμα στο έδαφος για την περίπτωση που η γυναίκα πραγματοποιούσε την απειλή της, και προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να βοηθήσουν τη γυναίκα να κατέβει με ασφάλεια.
πηγή: enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων είναι οι εξής:
- Υβριστικά σχόλια αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS
- Ανώνυμες καταγγελίες που δε συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS.
- Το PASPARTOU NEWS δεν αλλοιώνει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν το PASPARTOU NEWS.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του PASPARTOU NEWS