Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

ΑΝΤΙΟ, ΦΙΛΕ...

Συγκλονίστηκε, σήμερα το πρωί, όλη η τοπική κοινωνία και ιδιαίτερα οι δάσκαλοι από τον ξαφνικό χαμό ενός δικού τους ανθρώπου, του δασκάλου Γιάννη Παπαβραάμ.
Έφυγε έτσι ξαφνικά από κοντά μας χθες τη νύχτα, ύστερα από καρδιακό επεισόδιο.
Χάσαμε έναν αγαπημένο φίλο, συνάδελφο, συνάνθρωπο που για πολλά χρόνια  μας μοίραζε το χαμόγελό του, την αισιοδοξία του, την αγάπη και τη φιλία του απλόχερα. Νοιαζόταν για τα «κοινά» της κοινωνίας μας αλλά και πρόσφερε πολλά στην εκπαίδευση. Οι δάσκαλοι που δούλεψαν μαζί του ένοιωθαν πάντα τη βοήθειά του και την προστατευτική ασπίδα που άπλωνε γύρω τους.
Ευχόμαστε θερμά συλλυπητήρια στην  οικογένειά του.
Η νεκρώσιμη ακολουθία θα τελεστεί αύριο Παρασκευή 1 Μαρτίου και ώρα 11:00 στον ιερό Ναό Αγίων  Νικάνδρου και Ιωανικείου Αριδαίας.

ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΒΡΑΑΜ
Γεννήθηκε στη Φλώρινα το 1956. Μετά την αποφοίτησή του από το Γυμνάσιο εισήχθηκε στην Παιδαγωγική Ακαδημία της Φλώρινας απ’ όπου και αποφοίτησε το 1976.
Την ίδια χρονιά κατατάχθηκε στον στρατό και υπηρέτησα τη θητεία του ως έφεδρος αξιωματικός (ΤΘ).
Τελείωσε τη θητεία του τον Μάρτιο του 1979 και τον Οκτώβριο του ιδίου έτους υπηρέτησε ως αναπληρωτής δάσκαλος στο 18ο Δημοτικό Σχολείο Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης. Τα επόμενο χρόνια υπηρέτησε στα 2/θέσια Δημοτικά Σχολεία Αλώρου και Φιλώτειας της Επαρχίας Αλμωπίας και το σχολικό έτος 1981 – 82 διορίστηκε στην Επαρχία Εορδαίας του Ν. Κοζάνης. Μετατέθηκε στο Νομό Πέλλας την επόμενη σχολική χρονιά και υπηρέτησε διαδοχικά στα Δημοτικά Σχολεία: 2/θέσιο Θηριόπετρας και 2/θέσιο Νεοχωρίου. Κατά τη διάρκεια της θητείας του στα παραπάνω σχολεία ασκούσε παράλληλα και καθήκοντα Διευθυντή. Τα τελευταία εικοσιτέσσερα σχολικά έτη της θητείας του υπηρέτησε στο 6/θέσιο Δημοτικό Σχολείο Λουτρακίου. Από τον Σεπτέμβριο του 1988 έως και τον Αύγουστο του 2010 ασκούσε τα καθήκοντα του Δ/ντή του Δημ. Σχολείου Λουτρακίου.
Τον Σεπτέμβριο του 2010 συνταξιοδοτήθηκε.
Παντρεμένος με τη δασκάλα Θεοδωρίδου Ευδοξία και πατέρας δύο αγοριών.

Τέλος, προσωπικά θα ήθελα να τον αποχαιρετήσω με τη φράση: Καλό ταξίδι, «αφεντικό»!

1 σχόλιο:

Οι όροι που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων είναι οι εξής:
- Υβριστικά σχόλια αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS
- Ανώνυμες καταγγελίες που δε συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS.
- Το PASPARTOU NEWS δεν αλλοιώνει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν το PASPARTOU NEWS.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του PASPARTOU NEWS