Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΣΙΛΝΤΕΦΕΛΝΤ ΚΑΙ Ο ΠΑΟΚ


Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά την Ντινάμο ανακοινώσει με την σειρά της, την μεταγραφή του Γκόρντον Σίλντεφελντ. Ο Κροάτης επέλεξε το αριθμό 13 και θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή(13/1).

Ο Σίλντεφελντ είναι η δεύτερη μεταγραφή του ΠΑΟΚ την μεταγραφική περίοδο του Γενάρη. Οι ρώσοι πρόλαβαν τον Δικέφαλο και ανακοίνωσαν τον δανεισμό του για έξι μήνες. Η ανακοίνωση από την ομάδα της Θεσσαλονίκης καθυστέρησε κάποιες ώρες γιατί αυτό συνέπεσε με την αλλαγή που γίνεται στο site της ΠΑΕ.
Η νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ατρόμητου προσφέρεται σε απόδοση 1.727 στην sportingbet
Το βράδυ ανακοινώθηκε από τον ΠΑΟΚ η απόκτηση του Σιλντεφελντ, ο οποίος επέλεξε να φοράει τον αριθμό 13.  Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Gordon Schildenfeld, ο οποίος θα ενταχθεί στο δυναμικό της ομάδας για τους επόμενους έξι μήνες με τη μορφή δανεισμού από την Dynamo Moscow. Κροάτης ποδοσφαιριστής, γεννημένος στις 18 Μαρτίου 1985, μετά την υπογραφή του συμβολαίου, παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ, Ζήση Βρύζα, αναχώρησε για την Μόσχα και θα επιστρέψει τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη για να ενταχθεί στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.
Ο ΠΑΟΚ αποτελεί τον όγδοο σταθμό της καριέρας του Gordon Schildenfeld. Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα to 2001 με την Šibenik και ακολούθησαν Dinamo Zagreb, Beşiktaş, MSV Duisburg, Sturm Graz, Eintracht Frankfurt, Dynamo Moscow.
Ο Gordon Schildenfeld επέλεξε το Νο 13 στη φανέλα του".
Ο Κροάτης αμυντικός βρίσκεται στη Μόσχα του για να τακτοποιήσει κάποια προσωπικά του θέματα και την Κυριακή θα επιστρέψει στην Ελλάδα για μόνιμη εγκατάσταση. Ο Σιλντεφελντ θα βρεθεί το απόγευμα στη Τούμπα για να δει το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και την Δευτέρα (14/1) θα ξεκινήσει προπονήσεις με τους Θεσσαλονικείς.
πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων είναι οι εξής:
- Υβριστικά σχόλια αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS
- Ανώνυμες καταγγελίες που δε συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS.
- Το PASPARTOU NEWS δεν αλλοιώνει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν το PASPARTOU NEWS.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του PASPARTOU NEWS