Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΣΤΗ Γ' ΕΘΝΙΚΗ


Μένουν μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις
Ένας κύκλος γεμάτος ιστορία κλείνει με τη κρίση να έχει ένα ακόμη θύμα αφού έκανε πολύ οδυνηρά αισθητή τη παρουσία της. Ο Αιγινιακός μετά από δεκατρία χρόνια αποχωρεί από τη Γ΄ Εθνική και όχι για αγωνιστικούς λόγους.
Αυτές τις μέρες πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση της ομάδας η οποία κράτησε μέχρι αργά το βράδυ της 25ης Μαϊου οπου και ανακοινώθηκε η δύσκολη απόφαση τους.
Όπως δήλωσε ο πρόεδρος Νίκος Μπογιατζής που είχε κληθεί να σηκώσει κατά κύριο λόγο το μεγαλύτερο βάρος της φετινής χρονιάς (και όχι μόνο) «αποφασίστηκε η απόσυρση της ομάδας μας από το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής λόγω της παντελής απουσία του κράτους ενώ και η στήριξη των τοπικών αρχών θα μπορούσε να ήταν πιο ουσιαστική. Μετά από το 1999 συνεχής παρουσίας στη Γ΄ Εθνική και μια μικρή αλλά σημαντική παρένθεση στη Β΄ Εθνική, επιστρέφουμε στην Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ.
Ένας ακόμη λόγος στην απόφαση της επιστροφής μας αυτής είναι η χρησιμοποίηση μόνο γηγενών παικτών χωρίς μισθολογικό ενδιαφέρον. Επιστρέφουμε στη βάση μας, επιστρέφουμε στο στίγμα μας».
Θα ακολουθήσει τις επόμενες μέρες επίσημη επιστολή στην ΕΟΚ από πλευράς Αιγινιακού για την ενημέρωση της και για το τυπικό του θέματος.
Ολα αυτά δείχνουν ότι τη θέση του Αιγινιακού στη Γ' Εθνική θα πάρει ο δεύτερος στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΚΑΣΚΕΜ δηλαδή ο ΦΟ Αριδαίας που έχει να αγωνιστεί στη συγκεκριμένη κατηγορία από το 1997!!
Πηγή: foaridaias.blogspot.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων είναι οι εξής:
- Υβριστικά σχόλια αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS
- Ανώνυμες καταγγελίες που δε συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS.
- Το PASPARTOU NEWS δεν αλλοιώνει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν το PASPARTOU NEWS.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του PASPARTOU NEWS