Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΘΕΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ Γ4 ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ

Οριστική απόφαση για τον τρόπο που θα βαθμολογηθεί η πολύκροτη άσκηση των Πανελλαδικών εξετάσεων στα θέματα της Φυσικής, έλαβε το υπουργείο Παιδείας.
Όπως ανακοινώθηκε «η Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων έλαβε την εξής απόφαση: Να βαθμολογηθεί κανονικά το ερώτημα Γ4 και η κατανομή των μονάδων στο θέμα αυτό να είναι εκείνη που δόθηκε αρχικά».
Η επιτροπή επισημαίνει ότι η διατύπωση του ερωτήματος Γ4 κρίνεται ελλιπής, παρόλα αυτά οι εξεταστές θα το βαθμολογήσουν κανονικά, καθώς αυτό «δεν επηρέασε την απόδοση των υποψηφίων».
Η βαθμολόγηση αρχίζει από σήμερα, μετά την αποστολή της οδηγίας.
Ολόκληρη η ανακοίνωση:
«Η Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων, ως αρμόδιο όργανο για την επιλογή των θεμάτων και τη διασφάλιση ενιαίων κριτηρίων αξιολόγησης, συνήλθε σήμερα, Δευτέρα 28-5-2012, προκειμένου να αποφασίσει οριστικά για τη βαθμολόγηση στο μάθημα της Φυσικής.
Μετά την ολοκλήρωση της πειραματικής βαθμολόγησης και τη διαπίστωση ότι η ελλιπής διατύπωση του ερωτήματος Γ4 δεν επηρέασε την απόδοση των υποψηφίων, η Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων έλαβε την εξής απόφαση: Να βαθμολογηθεί κανονικά το ερώτημα Γ4 και η κατανομή των μονάδων στο θέμα αυτό να είναι εκείνη που δόθηκε αρχικά.
Σημειώνεται ότι η βαθμολόγηση των γραπτών στα Βαθμολογικά Κέντρα αρχίζει σήμερα, μετά την αποστολή της Οδηγίας. Όσο για τους έχοντες ήδη εξεταστεί προφορικά (υποψήφιοι με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες), ισχύει η αρχική βαθμολόγηση».
Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων είναι οι εξής:
- Υβριστικά σχόλια αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS
- Ανώνυμες καταγγελίες που δε συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS.
- Το PASPARTOU NEWS δεν αλλοιώνει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν το PASPARTOU NEWS.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του PASPARTOU NEWS