Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΣΤΕΦ. ΤΖΙΒΟΠΟΥΛΟ

Τον καταγόμενο από τους Προμάχους Αλμωπίας, συμπατριώτη μας, Στέφανο Τζιβόπουλο, Παγκόσμιο Πρωταθλητή υγρού στίβου (καταδύσεις) υποδέχθηκε στο γραφείο της, την Παρασκευή 28/8/2015, η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου. 

Μετά το θερμό καλωσόρισμα και στο πλαίσιο της συνομιλίας η Δήμαρχος παρουσίασε στον φιλοξενούμενο μια συνοπτική εικόνα του Δήμου. Στη συνέχεια ανέφερε ότι οι αγώνες και οι διακρίσεις του τιμούν την Ελλάδα και μας κάνουν να νιώθουμε υπερήφανοι. Αναγνωρίζουμε την προσφορά του, χαιρόμαστε που βρίσκεται ανάμεσά μας και θα φροντίσουμε να είμαστε σ΄επαφή. Τον προέτρεψε να συνεχίσει έτσι με καθαρότητα κι εντιμότητα να δοξάζει τα ελληνικά χρώματα. Του ευχήθηκε να του δίνει ο Θεός υγεία και δύναμη, να πηγαίνει ψηλότερα και με τις γνώσεις, τις γνωριμίες και τις δυνατότητες του να βοηθάει τον τόπο και τη χώρα μας
Από την πλευρά του ο αθλητής εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για την υποδοχή και την τιμή που του έγινε. Αναφέρθηκε, εν συντομία, στα βιώματα που έχει με τον τόπο καταγωγής του και στην αθλητική του πορεία. Δήλωσε πρόθυμος να βοηθήσει το Δήμο πάνω στα θέματα που γνωρίζει καλά, και πως τόσο ίδιος όσο και οι άλλοι αθλητές φροντίζουν να υποστηρίζουν, όσο μπορούν, τη χώρα μας.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την απονομή τιμητικής πλακέτας από τη Δήμαρχο στον Πρωταθλητή με την παρουσία Αντιδημάρχων και στελεχών του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων είναι οι εξής:
- Υβριστικά σχόλια αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS
- Ανώνυμες καταγγελίες που δε συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS.
- Το PASPARTOU NEWS δεν αλλοιώνει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν το PASPARTOU NEWS.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του PASPARTOU NEWS