Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ: Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗ ΥΛΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ» ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΤΑΙ ΕΩΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015


Τρόπος Υποβολής Αιτήσεων: Η Αίτηση των δυνητικά ωφελουμένων υποβάλλεται ηλεκτρονικά:
•είτε ιδιωτικά, με χρήση των κωδικών της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (TAXIS)
•είτε μέσω του τμήματος Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Αλμωπίας.

Η Αίτηση θα είναι προσβάσιμη από ηλεκτρονική εφαρμογή προσαρτημένη στην ιστοσελίδα https://www.idika.org.gr/teba/ και επέχει θέση Υπεύθυνης Δήλωσης του Ν. 1599/1986.
Απαιτούμενα δικαιολογητικά: Φωτοτυπία ταυτότητας αιτούμενου (και εξαρτημένων μελών), Ε1 (Φορ. Έτος 2014), Εκκαθαριστικό, Εκκαθαριστικό Δήλωσης ΕΝΦΙΑ και Ε9 για όσους διαθέτουν ακίνητη περιουσία.
Δικαιούχοι του προγράμματος είναι: Όσοι πληρούν τα παρακάτω εισοδηματικά κριτήρια που αφορούν στο οικονομικό έτος 2015 (χρήση 2014): μεμονωμένο άτομο: 3.000 ευρώ, ζευγάρι : 4.500 ευρώ, προσαυξανόμενο κατά 1.500 ευρώ για κάθε ενήλικο εξαρτώμενο μέλος της οικογένειας και 900 ευρώ ετησίως για κάθε ανήλικο εξαρτώμενο μέλος της οικογένειας. Στη μονογονεϊκή οικογένεια (οικογένεια που προστατεύεται από έναν μόνο γονέα, άγαμο, σε χηρεία ή διαζευγμένο) το πρώτο εξαρτώμενο ανήλικο μέλος λογίζεται ως ενήλικας.
Η συνολική φορολογητέα αξία της ακίνητης περιουσίας να μην υπερβαίνει τις 115.000 ευρώ κατ’ άτομο , προσαυξανόμενη κατά 20.000 ευρώ για κάθε επιπλέον ενήλικα και κατά 15.000 για κάθε εξαρτώμενο ανήλικο και με ανώτατο συνολικό όριο για κάθε άτομο ή οικογένεια το ποσό των 250.000 ευρώ.

Το συνολικό ύψος των καταθέσεων του ατόμου ή του συνόλου των μελών της οικογένειας σε όλα τα πιστωτικά ιδρύματα της χώρας και του εξωτερικού ή / και η τρέχουσα αξία μετοχών, ομολόγων κλπ να μην υπερβαίνει για το τελευταίο οικονομικό έτος το διπλάσιο του ορίου εισοδήματος για την λήψη των παροχών της παρούσας απόφασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων είναι οι εξής:
- Υβριστικά σχόλια αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS
- Ανώνυμες καταγγελίες που δε συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS.
- Το PASPARTOU NEWS δεν αλλοιώνει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν το PASPARTOU NEWS.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του PASPARTOU NEWS