Σάββατο 23 Μαΐου 2015

“ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΗΘΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΙΕΚ ΑΚΜΗ Β. ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟ ΒΟΛΕΪ ΕΛΛΑΔΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΚΟΥΡΝΕΤΑ.”


Μια μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον Πρωταθλητή και Κυπελλούχο Βόλεϊ Ελλάδας Βασίλειο Κουρνέτα, είχαν οι σπουδαστές των Τομέων Αθλητικής και Γενικής Δημοσιογραφίας, Προπονητικής και Φυσικοθεραπείας, του ΙΕΚ ΑΚΜΗ Β. Ελλάδος, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο θέατρο Μέγας Αλέξανδρος της σχολής.

Ο Βασίλειος Κουρνέτας, που έχει στο ενεργητικό του 8 Πρωταθλήματα Ελλάδος, 7 Κύπελλα Ελλάδος, 1 Σούπερ Καπ Ελλάδος, 1 Τοπ Τιμς Καπ και 1 Λιγκ Καπ Ελλάδος, καθώς και πάνω από 250 συμμετοχές με την Εθνική Ομάδα Πετοσφαίρισης, έφτασε στο αμφιθέατρο συνοδευόμενος από τον αθλητικό συντάκτη και συνεργάτη του ΙΕΚ ΑΚΜΗ Β. Ελλάδος κ. Ευγένιο Δαδαλιάρα, ο οποίος και άνοιξε την συζήτηση.

Ακολούθησε ένας πολύ ενδιαφέρον διάλογος μεταξύ του σπουδαίου αθλητή και των σπουδαστών οι οποίοι στην κυριολεξία τον βομβάρδισαν με ερωτήσεις.
Ο Βασίλειος Κουρνέτας, απάντησε αναλυτικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, σε όλες τις ερωτήσεις, μίλησε για τον αθλητισμό και τον πρωταθλητισμό, την ανάγκη για καλύτερη οργάνωση του ελληνικού αθλητισμού γενικότερα, τη συμμετοχή του στην Εθνική ομάδα, αλλά και την προσωπική του πορεία στην ελληνική και παγκόσμια πετοσφαίριση, αναφέρθηκε επίσης στο ευ αγωνίζεσθαι, ενώ περιέγραψε με λεπτομέρειες τις δυσκολίες που συναντούν οι αθλητές κατά τη διάρκεια της πορείας τους προς την κορυφή.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την φωτογράφηση των σπουδαστών του ΙΕΚ ΑΚΜΗ Β. Ελλάδας με τον Βασίλειο Κουρνέτα.
Για περισσότερες πληροφορίες
ΙΕΚ ΑΚΜΗ Θεσσαλονίκης- Τσιμισκή 14 -Τηλ.: 2310 260200

www.iek-akmi.edu.gr  www.facebook.com/iekAKMIedu?fref=ts

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων είναι οι εξής:
- Υβριστικά σχόλια αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS
- Ανώνυμες καταγγελίες που δε συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS.
- Το PASPARTOU NEWS δεν αλλοιώνει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν το PASPARTOU NEWS.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του PASPARTOU NEWS