Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

«KΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ ΑΙΘΟΥΣΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΩΣ ΔΙΔΑΚΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ»

Δύο μέρες πριν την επίσημη έναρξη της σχολικής χρονιάς, αναγκαζόμαστε να απευθυνθούμε πάλι σε σας με τη μορφή του κατεπείγοντος αυτή τη φορά και με υπαιτιότητα που δε βαρύνει ούτε εμάς ούτε φυσικά τη διεύθυνση και τους διδάσκοντες στο σχολείο μας.

Λόγω της μη έγκαιρης λειτουργίας του νέου σχολείου και των αυξημένων αναγκών σε στέγαση των παιδιών μας, οι οποίες ήταν γνωστές από τη λήξη της προηγούμενης σχολικής χρονιάς δηλαδή από τον Ιούνιο του 2014, η διεύθυνση του σχολείου αναγκάζεται να χρησιμοποιήσει δύο αίθουσες εκτός του πέτρινου, οι οποίες κατά τη γνώμη μας, εκθέτουν σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα των παιδιών.
Από τον Ιούνιο του 2014 έχουμε μεριμνήσει ως σύλλογος γονέων σε συνεργασία με το σύλλογο μηχανικών Αλμωπίας, ώστε να ελεγθεί ως προς τη στατική της επάρκεια η μία εκ των δύο αιθουσών, η οποία και κρίθηκε ακατάλληλη προς στέγαση ανηλίκων. Ενημερώσαμε άμεσα τη διεύθυνση του σχολείου η οποία προέβη τον Ιούλιο του 2014, σε αίτησή της προς εσάς για έλεγχο καταλληλότητας της αίθουσας.
Η δεύτερη αίθουσα που πρόκειται να χρησιμοποιηθεί, «ευρέθη» προ λίγων ημερών επομένως  ο έγκαιρος έλεγχός της κατέστη αδύνατος. Πληροφορηθήκαμε όμως ότι εκκρεμεί προς εσάς αίτηση για καταλληλότητα της αίθουσας αυτής εδώ και τρία χρόνια!!
Επειδή μέχρι στιγμής, δεν έχετε εκδώσει σχετικές γνωματεύσεις παρότι έχουν επέλθει οι σχετικές προθεσμίες και προκειμένου να μην υπάρξουν προβλήματα κατά την έναρξη της σχολικής χρονιάς, απαιτούμε την άμεση ενεργοποίησή σας.
Επαναλαμβάνουμε ότι πρόκειται για τη σωματική ακεραιότητα παιδιών και δε δεχόμαστε καμία «προσωρινή έκπτωση» στις απαιτήσεις μας.
Διατηρώντας κάθε νόμιμο δικαίωμά μας
Για το Σύλλογο Γονέων
& Κηδεμόνων
Η πρόεδρος

Χισκάκη Μελίτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων είναι οι εξής:
- Υβριστικά σχόλια αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS
- Ανώνυμες καταγγελίες που δε συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS.
- Το PASPARTOU NEWS δεν αλλοιώνει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν το PASPARTOU NEWS.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του PASPARTOU NEWS