Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΡΟΜΑΧΩΝ

Με τον καθιερωμένο αγιασμό ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά στο Γυμνάσιο Προμάχων. Εκπαιδευτικοί και μαθητές μετά την αναγκαία ανάπαυλα των καλοκαιρινών διακοπών τους ξαναβρέθηκαν στους γνώριμους χώρους του σχολείου, πανέτοιμοι για την έναρξη της εκπαιδευτικής διαδικασίας. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος την παράσταση "έκλεψαν" οι μαθητές της Α' τάξης οι οποίοι προσπαθούσαν να προσαρμοστούν στα δεδομένα που δημιουργεί η εισαγωγή τους σ' ένα νέο σχολικό περιβάλλον.

 Η τελετή του αγιασμού έγινε από τον ιερέα του χωριού πατέρα Γεώργιο Σιώρη  και ήταν κοινή για το Δημοτικό Σχολείο και το Γυμνάσιο.  Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο νέος αντιδήμαρχος καθημερινότητας του Δήμου Αλμωπίας, κ. Χρήστος Μπάτσης, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Δημήτρης Βέσκος, η Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Προμάχων κα Μαρία Γιουρούκη, ο Σχολικός Σύμβουλος Παιδαγωγικής Καθοδήγησης του Γυμνασίου Προμάχων κ. Ζήσης Αγγελίδης και η πρόεδρος κα Αλεξάνδρα Παρτσανάκη  καθώς και μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου. Μηνύματα του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Εδέσσης Πέλλης και Αλμωπίας κ.κ. Ιωήλ και του Υπουργού Παιδείας κ. Ανδρέα Λοβέρδου διάβασαν αντίστοιχα ο πατέρας Γεώργιος       και ο διευθυντής του Γυμνασίου κ. Ευστάθιος Πασόης.   Χαιρετισμό στους μαθητές και ευχές για πρόοδο και επιτυχίες κατά τη νέα σχολική χρονιά απηύθυναν ο σχολικός σύμβουλος κ. Ζήσης Αγγελίδης και οι διευθυντές των δύο σχολείων κ.κ. Ευστάθιος Πασόης και Γεώργιος Λιούγκας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Γυμνάσιο Προμάχων η νέα χρονιά ξεκινά χωρίς ιδιαίτερες ελλείψεις σε βιβλία και εκπαιδευτικό προσωπικό, ενώ ευχάριστη εντύπωση προκάλεσε η φετινή αύξηση του μαθητικού δυναμικού του σχολείου περίπου κατά 30%!

Περισσότερες φωτογραφίες στο ηλεκτρονικό περιοδικό του σχολείου Πρόμαχοι School Net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων είναι οι εξής:
- Υβριστικά σχόλια αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS
- Ανώνυμες καταγγελίες που δε συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS.
- Το PASPARTOU NEWS δεν αλλοιώνει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν το PASPARTOU NEWS.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του PASPARTOU NEWS