Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ, Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Τις εκπροσώπους του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων ΑμΕΑ Σκύδρας « Η Αλληλεγγύη» υποδέχτηκε στο γραφείο της, τη Δευτέρα 29/9/2014, η Δήμαρχος Σκύδρας  Κατερίνα Ιγνατιάδου.
Στο τραπέζι της συζήτησης τέθηκαν τα εξής αιτήματα – ζητήματα:

1) Η στήριξη και η παρέμβαση του Δήμου προς τις υπερκείμενες αρχές, ώστε να ξεπεραστούν τα όποια εμπόδια υπάρχουν προκειμένου ο Σύλλογος να προχωρήσει απρόσκοπτα στην ίδρυση και λειτουργία Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με ειδικές ανάγκες (ΚΔΑΠ/ΑμΕΑ). Γεγονός που θα του επιτρέψει να διεκδικήσει ανάλογους εθνικούς και κοινοτικούς πόρους. Στη συνέχεια, βέβαια, το ΚΔΑΠ/ΑμΕΑ να περάσει στη διοίκηση του Δήμου Σκύδρας.
2) Η διαμόρφωση του εσωτερικού κι εξωτερικού χώρου (κτήριο πρώην Νηπιαγωγείου Μαυροβουνίου) όπου ο Σύλλογος στεγάζει τις αξιόλογες δράσεις του.
3) Η εξεύρεση λύσης στο πρόβλημα της μετακίνησης μαθητών, από περιοχές του Δήμου όπου διαμένουν, στο Μαυροβούνι , ειδικά τις απογευματινές ώρες για την συμμετοχή τους στα τμήματα του Συλλόγου.
Η Δήμαρχος αναγνωρίζοντας την προσφορά του Συλλόγου δήλωσε ότι άμεσα θα ενημερωθεί και θα δραστηριοποιηθεί η τεχνική υπηρεσία του Δήμου για να εκτελεστούν οι αρχικές εργασίες. Στη συνέχεια από κοινού θα δρομολογηθούν οι επόμενες κινήσεις.
(Στο συνημμένο φωτογραφικό στιγμιότυπο εικονίζονται,  στα δεξιά της Δημάρχου Κατερίνας Ιγνατιάδου, όπως τις αντικρίζουμε: η Σεβαστή Τεστέμπαση, η Βασιλική Τουρούτογλου και η Αντιδήμαρχος Οικονομικών Μαρία Γιακαμόζη).
Γραφείο Τύπου Δήμου Σκύδρας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων είναι οι εξής:
- Υβριστικά σχόλια αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS
- Ανώνυμες καταγγελίες που δε συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS.
- Το PASPARTOU NEWS δεν αλλοιώνει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν το PASPARTOU NEWS.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του PASPARTOU NEWS