Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΙΓΝΑΤΙΑΔΟΥ

Με την ευλογία της εκκλησίας μας πραγματοποιήθηκε το πρωινό της Πέμπτης 11/9/14 ο καθιερωμένος αγιασμός σ΄όλα τα σχολεία της διοικητικής ευθύνης του Δήμου Σκύδρας. Η Δήμαρχος Κατερίνα Ιγνατιάδου ήταν διαδοχικά παρούσα στον αγιασμό του Λυκείου, Γυμνασίου και του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σκύδρας. 

Στο ευχετήριο μήνυμα και στο χαιρετισμό της τόνισε ότι το σχολείο αποτελεί χώρο έκφρασης, δημιουργίας και προόδου. Παρότρυνε τους μαθητές ν΄αδράξουν την ευκαιρία και ν΄αξιοποιήσουν προ όφελός τους τις γνώσεις που τους παρέχει το σχολείο τώρα γιατί αργότερα όταν θα περάσουν τα χρόνια τότε θα είναι αργά για να επανορθώσουν. Δήλωσε ότι η δημοτική αρχή στο πλαίσιο των δυνατοτήτων της θα είναι δίπλα τους για να στηρίξει πρωτοβουλίες και δράσεις. Ζήτησε παράλληλα από τους μαθητές να προσέχουν και να σέβονται τους χώρους στους οποίους εκπαιδεύονται. Ευχήθηκε στους μαθητές, στους εκπαιδευτικούς, στους γονείς και στα στελέχη της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης υγεία, δύναμη και κουράγιο, ώστε η νέα σχολική χρονιά να κυλήσει ομαλά και πετυχημένα.
Ταυτόχρονα, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι και Σύμβουλοι Κοινοτήτων εκπροσώπησαν το Δήμο Σκύδρας στο σύνολο των σχολείων της επικράτειάς του.

Γραφείο Τύπου Δήμου Σκύδρας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων είναι οι εξής:
- Υβριστικά σχόλια αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS
- Ανώνυμες καταγγελίες που δε συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS.
- Το PASPARTOU NEWS δεν αλλοιώνει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν το PASPARTOU NEWS.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του PASPARTOU NEWS