Πέμπτη, 7 Αυγούστου 2014

ΤΟ ΜEDITERRANEAN COLLEGE, ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΟΥ 5ου ΔΙΕΘΝΟΥΣ FORUM ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΝΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

Την ενεργή συμμετοχή και υποστήριξή του ανακοινώνει το Mediterranean College του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, στο 5ο Διεθνές Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Νέων Ελλάδος.
Με το μεγάλο αυτό γεγονός στηρίζει έμπρακτα γι’ ακόμη μια φορά  την ευρωπαϊκή νεολαία.
Στο πλαίσιο της συνεργασίας, το Mediterranean College Thessaloniki, θα φιλοξενήσει στις εγκαταστάσεις του, στο κτίριο Βιέννη(Εγνατία 2-4), τις εργασίες του forum που θα πραγματοποιηθούν το διάστημα από τις 10 μέχρι τις 18 Αυγούστου.

Στο 5ο ‘Τhessaloniki International Forum’ θα συμμετάσχουν 168 μαθητές από 25 χώρες της Ευρώπης καθώς και 60 περίπου φοιτητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό σε λειτουργικές θέσεις. Οι μαθητές θα πραγματευτούν θέματα όπως η αυξανόμενη ανεργία των νέων, το περιβάλλον, η αντιμετώπιση των κοινωνικών συνεπειών των μέτρων λιτότητας και της κρίσης, η νεανική επιχειρηματικότητα, η ανισότητα των δύο φύλων στους χώρους εργασίας αλλά και η λογοκρισία του τύπου.
Όντας μέγας χορηγός του forum, πρόκειται ναι φιλοξενήσει στις αίθουσές του τις  διαδικασίες των επιτροπών.  Οι επιτροπές με τη βοήθεια έμπειρων μελών του forum που θα εκτελέσουν χρέη προέδρου, θα δημιουργήσουν ψηφίσματα σχετικά με την θεματολογία της κάθε ομάδας (13-14 Αυγούστου).
Η συμμετοχή του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ σε ένα από τα μεγαλύτερα και σημαντικότερα ευρωπαϊκά γεγονότα, αποτελεί ένα ακόμη επίτευγμα  στον διαρκή αγώνα για την ενίσχυση της ποιότητας σπουδών και της εταιρικής κοινωνικής του ευθύνης.

Μάθετε περισσότερα στο : http://www.eypgreece.org


Μάθετε περισσότερα για το Mediterranean College του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ (Eγνατία 2-4): http://www.medcollege.edu.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων είναι οι εξής:
- Υβριστικά σχόλια αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS
- Ανώνυμες καταγγελίες που δε συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS.
- Το PASPARTOU NEWS δεν αλλοιώνει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν το PASPARTOU NEWS.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του PASPARTOU NEWS