Παρασκευή, 29 Αυγούστου 2014

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ ΜΕ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Το μεσημέρι της τελευταίας εργάσιμης ημέρας (Παρ.29/8/14) της αυτοδιοικητικής θητείας του Δημάρχου Σκύδρας Γιώργου Χοΐδη πραγματοποιήθηκε η αποχαιρετιστήρια συνάντησή του με τα στελέχη του Δήμου.
Είναι οι στιγμές εκείνες που μέσα σε λίγα λεπτά της ώρας έρχονται στην επιφάνεια  του μυαλού σκέψεις, λόγια, εικόνες μιας αξιοσήμαντης περιόδου με έντονα, ανάμεικτα συναισθήματα και πολλούς πρωταγωνιστές. Είναι οι στιγμές της αναπόλησης μιας μακράς πολιτικής διαδρομής που έχει αναπόφευκτα ταυτιστεί κι επηρεάσει τις πολιτικές εξελίξεις και την πολιτική ιστορία του τόπου. Είναι οι στιγμές που ο συναισθηματισμός και η ανθρώπινη προσέγγιση θέτουν, ενδεχομένως, σε δεύτερη μοίρα κάθε προηγούμενη υπηρεσιακή, επαγγελματική και ιεραρχική σχέση.

 Ο Γιώργος Χοΐδης, ο γιατρός, ο πολιτικός και προπάντων ο άνθρωπος, χάραξε με το δικό του τρόπο και τη δική του προσωπικότητα την πορεία του σκυδραΐκού χώρου κι ευρύτερα. Η ιστορική αξιολόγηση της πολιτικής του διαδρομής κι απήχησης θ΄αποτυπωθεί από την αντικειμενικότητα που προσφέρει ο χρόνος και φυσικά θα κριθεί εντίμως από τη συνείδηση όσων τον γνώρισαν, τον έζησαν ή συνεργάστηκαν μαζί του. Διετέλεσε Δήμαρχος Σκύδρας τις δημοτικές  περιόδους 1999-02, 2007-10 και 2011-14.
 Με έκδηλη την συγκίνηση στο πρόσωπο και στα λόγια του ευχαρίστησε τους υπαλλήλους- συνεργάτες προτρέποντάς τους να εργάζονται και να υπηρετούν το Δήμο σαν να είναι το σπίτι τους.
Αναφέρθηκε σε γεγονότα από την πολύχρονη θητεία του στην αυτοδιοίκηση, έδωσε οδηγίες και κατευθύνσεις με σκοπό την καλύτερη αποδοτικότητα του Δήμου και την αξιοποίηση του Συμφώνου Εταιρικής Σχέσης (νέο Ε.Σ.Π.Α.). Επισήμανε ότι ο Δήμος Σκύδρας διατηρήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος «Καλλικράτης» με «νύχια και με δόντια» για το καλό της περιοχής. 
Κλείνοντας την αποχαιρετιστήρια ομιλία του ευχήθηκε στη Δήμαρχο, στο Δημοτικό και στα Τοπικά Συμβούλια κάθε επιτυχία στο δύσκολο, πράγματι, έργο που αναλαμβάνουν, και παρότρυνε τους υπαλλήλους να στηρίξουν το έργο της νέας δημοτικής αρχής.
Από την πλευρά της η Δήμαρχος Κατερίνα Ιγνατιάδου  τον ευχαρίστησε, μεταξύ των άλλων, για τη συνεργασία που είχαν και του ευχήθηκε τα καλύτερα για τον ίδιο και την οικογένειά του.
Στη συνέχεια απευθυνόμενη στα στελέχη του Δήμου ζήτησε, υπάλληλοι και αιρετοί να εργαστούν σαν μια δυνατή ομάδα της οποίας εργοδότης κι εντολέας είναι οι πολίτες του Δήμου Σκύδρας. Παράλληλα, μίλησε με σιγουριά και πίστη για την εξέλιξη και την ολοκλήρωση της νέας δημοτικής περιόδου.
Ακολούθησαν τοποθετήσεις απ΄ άλλους συμμετέχοντες.
Η εκδήλωση περατώθηκε με αναμνηστικά δώρα και φωτογραφίες.
(Συνημμένη φωτογραφία για δημοσιογραφική χρήση).

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων είναι οι εξής:
- Υβριστικά σχόλια αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS
- Ανώνυμες καταγγελίες που δε συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS.
- Το PASPARTOU NEWS δεν αλλοιώνει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν το PASPARTOU NEWS.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του PASPARTOU NEWS