Κυριακή, 10 Αυγούστου 2014

ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΑΡΕΦΕΙΟΥ ΛΟΓΩ ΠΕΝΘΟΥΣ

Ο Μορφωτικός Σύλλογος Γαρεφειου ‘’ΚΩΣΤΑΣ ΓΑΡΕΦΗΣ’’ ενημερώνει ότι έπειτα από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. και των μελών του αποφάσισε:

Να ακυρωθούν όλες οι πολιτιστικές εκδηλώσεις, αθλητικές και εικαστικές δραστηριότητες, λόγω πένθους, οι οποίες θα ξεκινούσαν από τις 10 Αύγουστου με το μνημόσυνο του μακεδονομάχου ‘’ΚΩΣΤΑ ΓΑΡΕΦΗ’’ καθώς επίσης το θέατρο σκιών με θέμα "Ο Θάνατος του Κώστα Γαρέφη" που θα πραγματοποιούταν το ίδιο βράδυ αλλά και οι αθλητικές δραστηριότητες 3οn3 basket & 5x5 river soccer από τις 11 έως τις 15 Αύγουστου ,επίσης θα ακυρωθεί και το live με τον Στάθη Αρτινό που θα συνέβαινε στο ναυάγιο στις 14 Αύγουστου και βεβαίως οι πολιτιστικές εκδηλώσεις στις 16 & 17 Αύγουστου με παλιά αθλήματα και παραδοσιακά χορευτικά στα πλαίσια του πανηγυριού κοιμήσεως της Θεοτόκου για το χωριό μας.
Ο Μ.Σ. Γαρεφείου ‘’ΚΩΣΤΑΣ ΓΑΡΕΦΗΣ’’ εκφράζει τα συλλυπητήρια & κατανοεί πλήρως τις δύσκολες στιγμές που περνάει η οικογένεια του θανόντα συγχωριανού μας ,σεβόμενοι την κατάσταση αποφασίσαμε να ακυρώσουμε όλες τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις και δραστηριότητες που επρόκειτο να πραματοποιόντουσαν από τις 10 έως και τις 17 Αύγουστου.
Με εκτίμηση
Το Δ.Σ. και τα μέλη
Ο Πρόεδρος

ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων είναι οι εξής:
- Υβριστικά σχόλια αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS
- Ανώνυμες καταγγελίες που δε συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS.
- Το PASPARTOU NEWS δεν αλλοιώνει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν το PASPARTOU NEWS.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του PASPARTOU NEWS