Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΡΟΜΑΧΩΝ

Αποτελέσματα διαγωνισμού φωτογραφίας
Η Μαρία Φάφκα, μαθήτρια της Γ' Τάξης είναι η νικήτρια του διαγωνισμού καλύτερης φωτογραφίας με θέμα τη φωτογράφηση ενός τοπίου. Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός προκηρύχθηκε στα πλαίσια της διοργάνωσης στο Γυμνάσιο Προμάχων της "Ημέρας Επαγγελμάτων" τον περασμένο Δεκέμβριο. 


Ο φωτογράφος κ. Παντελίδης Νικόλαος (STUDIO PANTELIDIS), ο οποίος ήταν μεταξύ των εισηγητών της ημερίδας, πρότεινε τη διοργάνωση του συγκεκριμένου διαγωνισμού για τους μαθητές της Γ' τάξης προσφέροντας ως έπαθλο μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή. Η επιλογή της φωτογραφίας που βραβεύτηκε έγινε από το Σύλλογο Διδασκόντων του Γυμνασίου Προμάχων λαμβάνοντας υπόψη και την εισήγηση του φωτογράφου κ. Παντελίδη. Η επίδοση του "επάθλου" στη νικήτρια έγινε από τον διευθυντή του σχολείου κ. Ευστάθιο Πασόη.
Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια τόσο στους μαθητές που συμμετείχαν στο διαγωνισμό, παρουσιάζοντας αξιόλογες φωτογραφίες, όσο και στον κ. Νίκο Παντελίδη για τη γενναιόδωρη προσφορά του.

Το σύνολο των φωτογραφιών που κατέθεσαν οι συμμετέχοντες μαθητές στο διαγωνισμό έχουν αναρτηθεί στο ηλεκτρονικό περιοδικό του σχολείου ΠΡΟΜΑΧΟΙ School Net.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων είναι οι εξής:
- Υβριστικά σχόλια αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS
- Ανώνυμες καταγγελίες που δε συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS.
- Το PASPARTOU NEWS δεν αλλοιώνει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν το PASPARTOU NEWS.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του PASPARTOU NEWS