Κυριακή, 29 Ιουνίου 2014

3RD BASKETBALL SUMMER CAMP “ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΥΠΗΡΙΔΗΣ”-3η ΚΑΙ 4η ΗΜΕΡΑ

Με τον ζήλο της πρώτης ημέρας και παρά την κούραση συνεχίστηκε την 3η και 4η ημέρα το καλοκαιρινό καμπ καλαθοσφαίρισης του Πανεδεσσαϊκού. Το γκρουπ των μικρών διδάχθηκε το πρωί από τον coach Χαριτίδη Χαράλαμπο επιθετικές συνεργασίες δύο παικτών, ενώ το απόγευμα o coach Λαδάς Κώστας μέσα από ένα έξυπνο ασκησιολόγιο δίδαξε την ατομική άμυνα. 

Το μεγαλύτερο ηλικιακά γκρουπ διδάχθηκε από τον coach Βάτση Παναγιώτη μέσα από ένα πλούσιο ασκησιολόγιο το αμυντικό και επιθετικό transition, ενώ το απόγευμα ο coach Μαρκόπουλος Μίμης καθήλωσε τους συμμετέχοντες διδάσκοντας τις αρχές τις ατομικής και ομαδικής άμυνας, επικεντρώνοντας το ασκησιολόγιο στο 1vs1.
Με το τέλος του αγωνιστικού προγράμματος η ημέρα τελείωσε με ζωγραφική για τους μικρούς με θέμα το μπάσκετ, ενώ οι μεγάλοι συμμετείχαν σε ένα πρωτότυπο βιωματικό εργαστήριο με θέμα: «Συνοχή της ομάδας και αντιμετώπιση-διαχείριση προβλημάτων που δημιουργούνται σε μια ομάδα»  με συντονίστρια της ψυχολόγο Μαρία Αντωνίου. Η επιστημονική συνεργάτης του Πανεδεσσαϊκού μετά το τέλος του εργαστηρίου απάντησε σε ερωτήσεις γονέων σχετικά με τη συμπεριφορά των παιδιών.  
Η 4η ημέρα ήταν και η πιο ενδιαφέρουσα για τους αθλητές καθώς περιλάμβανε τα διαγωνιστικά παιχνίδια και στα δύο γκρουπ. Ο ανταγωνισμός ήταν ιδιαίτερα έντονος και οι ισοβαθμίες πολλές με αποτέλεσμα αυτοί που προκρίθηκαν στα τελικά να τελειώσουν τις πρώτες απογευματινές ώρες. Ενδιάμεσα των διαγωνιστικών, στα δύο γκρουπ έγινε παρουσίαση από την διακεκριμένη Εδεσσαία γυμνάστρια Μασλίγκα Ελένη με θέμα τη σημασία των διατάσεων στην αρχή και στο τέλος της προπόνησης, δίνοντας έμφαση σε ασκήσεις ευλυγισίας.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων είναι οι εξής:
- Υβριστικά σχόλια αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS
- Ανώνυμες καταγγελίες που δε συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS.
- Το PASPARTOU NEWS δεν αλλοιώνει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν το PASPARTOU NEWS.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του PASPARTOU NEWS