Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ: 1 ή 2 ΙΟΥΛΙΟΥ ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

Η αποστολή των αποκομμάτων και των καταστάσεων  με τις βαθμολογικές επιδόσεις των υποψηφίων που διαγωνίστηκαν στις πανελλαδικές εξετάσεις προς τα λύκεια,   προγραμματίζεται περίπου για την Κυριακή  29 Ιουνίου, ώστε οι βαθμοί να ανακοινωθούν την 1η ή το αργότερο τη 2η Ιουλίου.

Αυτό αναφέρει σημερινή εγκύκλιος του υπουργείου Παιδείας. Προς τους προέδρους των  Βαθμολογικών Κέντρων των ΕΕΚ και των Διευθυντών Λυκείων δίνονται οι εξής οδηγίες:
Α.Η αποστολή των αποκομμάτων των γραπτών δοκιμίων στα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Β΄) μαζί με τις «τελικές εκτυπώσεις για αποστολή στα σχολεία» μέσω των Δ/νσεων Δ.Ε. θα γίνει συνολικά για όλα τα μαθήματα από όλα τα Βαθμολογικά κέντρα ταυτόχρονα και μετά από συνεννόηση με το υπουργείο Παιδείας.
Β. Οι καταστάσεις με τους βαθμούς που θα αποσταλούν στα Λύκεια θα περιέχουν μόνο τη συνολική βαθμολογία κάθε υποψηφίου, τα ονομαστικά του στοιχεία και τον κωδικό του χωρίς να περιέχουν τους κωδικούς των βαθμολογητών.
Μέχρι την Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014 όλα τα Β. Κ. πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη βαθμολόγηση και να έχουν κλειδώσει τα μαθήματα: Νεοελληνική Γλώσσα, τα 4 μαθήματα Γενικής Παιδείας (Μαθηματικά και Στοιχεία Στατιστικής, Ιστορία του Νεότερου και Σύγχρονου Κόσμου, Φυσική, Βιολογία) και οποιαδήποτε άλλα μαθήματα έχει ολοκληρώσει κάθε Β.Κ.

Η τελική ολοκλήρωση-οριστικό κλείδωμα θα γίνει το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014 σταδιακά για όλα τα υπόλοιπα μαθήματα, εκτός των μαθημάτων των επαναληπτικών εξετάσεων, που θα κλειδώσουν οριστικά το Σάββατο 28 Ιουνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων είναι οι εξής:
- Υβριστικά σχόλια αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS
- Ανώνυμες καταγγελίες που δε συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS.
- Το PASPARTOU NEWS δεν αλλοιώνει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν το PASPARTOU NEWS.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του PASPARTOU NEWS