Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΞΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ 2013 Ε’ ΕΣΣΟ

1. Με εγκύκλιο διαταγή του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, καλούνται να καταταγούν στο Στρατό Ξηράς οι στρατεύσιμοι με την 2013 E’ ΕΣΣΟ, από 9 έως και 12 Σεπτεμβρίου 2013, (ενώ την 2 και 3 Σεπτεμβρίου 2013 θα παρουσιασθούν όσοι κατά το παρελθόν έτυχαν αναβολής για λόγους υγείας), όπως παρακάτω:

α. Οι στρατεύσιμοι των κλάσεων 1990 έως και 2015 (έτη γέννησης 1969 έως και 1994), από όλους τους Νομούς που υπέχουν υποχρέωση στράτευσης και είναι κατηγοριών πρώτης έως τετάρτης (Ι/1 έως και Ι/4), πλήρους ή μειωμένης θητείας, ανεξάρτητα αν έχουν τελειώσει ή όχι τη βασική ή ειδική εκπαίδευση και οι λόγοι της υποχρέωσής τους για κατάταξη δημιουργήθηκαν στο διάστημα από 1 Μαΐου 2013 έως 30 Ιουνίου 2013.

β. Οι στρατεύσιμοι των κλάσεων της παραγράφου 1α της παρούσας που έτυχαν αναβολής κατάταξης για λόγους υγείας, εφόσον η ημερομηνία λήξης της περιλαμβάνεται στο διάστημα από 1 Ιουλίου 2013 έως 31 Αυγούστου 2013.

2. Περισσότερες πληροφορίες για τα Κέντρα Κατάταξης, τις ακριβείς ημερομηνίες και τις υποχρεώσεις αυτών που καλούνται για κατάταξη, παρέχονται από τις κατά τόπους Στρατολογικές Υπηρεσίες, καθώς και στην ιστοσελίδα του Γενικού Επιτελείου Στρατού, στην ενότητα «Κατάταξη».

3. Οι καλούμενοι κατά την κατάταξή τους να έχουν μαζί τους οπωσδήποτε το δελτίο της αστυνομικής τους ταυτότητας, το Σημείωμα Κατάταξης, το Ατομικό Βιβλιάριο Νοσηλείας τους, αποδεικτικό του Αριθμού Φορολογικού τους Μητρώου (ΑΦΜ) καθώς και ακτινογραφία θώρακος, που θα συνοδεύεται από γνωμάτευση ακτινολόγου ή πνευμονολόγου ιατρού, από οποιοδήποτε στρατιωτικό ή κρατικό νοσοκομείο.

Ταγματάρχης (ΠΒ) Βαλσάμης Ε. Παπαδόπουλος

Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων είναι οι εξής:
- Υβριστικά σχόλια αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS
- Ανώνυμες καταγγελίες που δε συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το PASPARTOU NEWS.
- Το PASPARTOU NEWS δεν αλλοιώνει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν το PASPARTOU NEWS.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του PASPARTOU NEWS